Təzə bişmiş çörək sağlamlıq üçün ziyandır
Maraqlı
- 26 mart, 2021
- 00:00
“Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
“Report”un məlumatına görə, bunu “Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
“Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yaradır”.
Son xəbərlər
19:45
Ermənistanın Bərdənin Qarayusifli kəndində törətdiyi terrordan 5 il ötür
Daxili siyasət19:42
Foto
Biləsuvarda Vətən müharibəsi şəhidlərinin xatirəsinə həsr olunmuş güləş üzrə region birinciliyi keçirilib
Fərdi19:30
Seul Tramp və Kim Çen Inın mümkün görüşündən xəbərsizdir
Digər ölkələr19:03
KİV: Misir xilasediciləri Qəzza zolağında girovların cəsədlərinin axtarışına başlayıb
Digər ölkələr18:46
Vensan Abubakar: "Neftçi"yə faydalı olmaq üçün gəlmişəm
Futbol18:43
Bessent: ABŞ çox güman ki, Çinə qarşı 100 faizlik tariflər tətbiq etməyəcək
Digər ölkələr18:35
Sumqayıtda mənzildə meyit aşkarlanıb
Hadisə18:21
Tramp Vaşinqtonda "Mərkəzi Asiya-ABŞ" sammitinin keçirilməsini təklif edir
Digər ölkələr18:08