COVID-19 zamanı ağciyərləri qoruya biləcək məhsul açıqlanıb
Sağlamlıq
- 24 noyabr, 2020
- 14:26
Toyuq yumurtaları ağciyərlərin sağlamlığını yaxşılaşdırır və COVID-19-a yoluxma zamanı onun rahat fəaliyyəti üçün kömək edə bilər.
“Report” “RİA Novosti”yə istinadən xəbər verir ki, bu barədə diyetoloq Marqarita Korolyova bildirib.
O qeyd edib ki, yumurtanın zülalı infeksiya ilə mübarizədə kömək edən immunoqlobilinlərin yaranmasına yardım edir.
“Yumurtanın sarısındakı yağ komponentləri isə, öz növbəsində, ağciyər alveolalarının bir hissəsidir. Bundan əlavə, yumurtanın tərkibində olan A vitamini immunitetin “qatil-hüceyrələr” ifraz etməsini stimullaşdırır, E vitamini isə antioksidandır”, - diyetoloq əlavə edib.
Son xəbərlər
19:40
İsrail səfiri: Qarabağda tikinti prosesinin irəliləyişi sadəcə inanılmazdır
Daxili siyasət19:36
Ermənistanda pasportlara daha Ağrıdağın təsviri olan möhür vurulmur
Region19:32
Cabbar Şıktaş: Qarabağa hər səfərimdə yeni inkişaf, quruculuq işi görürəm
Qarabağ19:27
Foto
Türkiyəli jurnalistlər Naxçıvana səfər ediblər
Media19:26
"ChatGPT"yə iki mövzuda məsləhət vermək qadağan edilib
İKT19:14
Vyetnamda daşqınlar 28 nəfərin ölümünə səbəb olub
Digər ölkələr18:55
İsmayıllıda zəlzələ olub
Hadisə18:55
Premyer Liqa: "Neftçi" qələbə qazanıb, Abubakar daha bir qol vurub
Futbol18:45
Foto