COVID-19 zamanı ağciyərləri qoruya biləcək məhsul açıqlanıb
Sağlamlıq
- 24 noyabr, 2020
- 14:26
Toyuq yumurtaları ağciyərlərin sağlamlığını yaxşılaşdırır və COVID-19-a yoluxma zamanı onun rahat fəaliyyəti üçün kömək edə bilər.
“Report” “RİA Novosti”yə istinadən xəbər verir ki, bu barədə diyetoloq Marqarita Korolyova bildirib.
O qeyd edib ki, yumurtanın zülalı infeksiya ilə mübarizədə kömək edən immunoqlobilinlərin yaranmasına yardım edir.
“Yumurtanın sarısındakı yağ komponentləri isə, öz növbəsində, ağciyər alveolalarının bir hissəsidir. Bundan əlavə, yumurtanın tərkibində olan A vitamini immunitetin “qatil-hüceyrələr” ifraz etməsini stimullaşdırır, E vitamini isə antioksidandır”, - diyetoloq əlavə edib.
Son xəbərlər
03:37
Pentaqon rəhbəri ABŞ-nin Suriyada antiterror əməliyyatına başladığını elan edib
Digər ölkələr03:33
Fransanın İdman Nazirliyi kiberhücuma məruz qalıb
Digər ölkələr03:15
ABŞ bir neçə gündə "Qızıl kart" satışından 1,3 milyard dollar əldə edib
Digər ölkələr02:52
NYT: ABŞ Suriyada İŞİD-ə zərbələr endirməyə başlayıb
Digər ölkələr02:36
Rusiya Ukraynanın Odessa vilayətindəki limana zərbə endirib, ölənlər var
Digər ölkələr02:20
İtaliya Superkubokunun finalında "Bolonya" və "Napoli" komandaları qarşılaşacaq
Futbol01:47
KİV: "Barselona" "Marsel"in yarımmüdafiəçisi Qrinvudla müqavilə imzalamaq üçün danışıqlar aparır
Futbol01:28
ABŞ Epşteyn işi ilə bağlı sənədləri yayımlamağa başlayıb - YENİLƏNİB
Digər ölkələr01:19